Dag 01 – Vad bjuder jag på för mat?
Ja, har jag gäster lagar jag helst två eller trerätters. Jag älskar verkligen att fundera ut menyer och att klura lite på fina dukningar. Gärna med placeringskort som barnen brukar pyssla ihop, många levande ljus är ett måste och gott vin :).
Jag lagar mycket fisk och skaldjur eftersom Nicke inte äter kött, och sen är det gott med sån mat oxå. Mycket vegetarisk mat blir det med.
Om ni vill ha ett exempel på en meny så kommer det här:
Förrätt; Tomat och mozzarellasallad med basilika vinägrett
Varmrätt: Fisk och skaldjursgryta med vitlöksaioli och lantbröd
Efterrätt: Vit chokladmousse med färska hallon. Dessertvin oxå förståss, gott;)
Oh, nu bidde jag hungrig....
P&K
Ja, har jag gäster lagar jag helst två eller trerätters. Jag älskar verkligen att fundera ut menyer och att klura lite på fina dukningar. Gärna med placeringskort som barnen brukar pyssla ihop, många levande ljus är ett måste och gott vin :).
Jag lagar mycket fisk och skaldjur eftersom Nicke inte äter kött, och sen är det gott med sån mat oxå. Mycket vegetarisk mat blir det med.
Om ni vill ha ett exempel på en meny så kommer det här:
Förrätt; Tomat och mozzarellasallad med basilika vinägrett
Varmrätt: Fisk och skaldjursgryta med vitlöksaioli och lantbröd
Efterrätt: Vit chokladmousse med färska hallon. Dessertvin oxå förståss, gott;)
Oh, nu bidde jag hungrig....
Mums.... |
P&K
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar