Efter några intensiva jobbardagar så är jag åter lite ledig!
On-to ledig, lite möte på fredag sedan ledig resten av dagen. Sen jobbar jag helg igen. Blä.
Nåt mer som är blä är att jag tydligen måste gå upp och jobba heltid över sommaren! Trippelblä!
Inte helt frivilligt ska sägas.
Jaja, så är det iallafall.
Idag fyller iallafall världens händigaste IT-konsult år ( = min man såklart), snart hägrar 40-års krisen runt hörnet.... ;)
Så just nu håller jag på att förbereda kvällens tre-rätters middag. Lite barnanpassad eftersom vi nu under 4 dagar har barnens kusin på besök.
Så till förrätt blir det en klassisk Toast Skagen, varmrätt: kycklingfileér med svampsås och ungsrostade småpotatisar och till efterrätt blir det marängsviss med färska jordgubbar och hemmagjord chokladsås.
Chokladsåsen is to die for.... Lite salt är hemligheten bakom den, bryter av så gott mot allt det söta!
Av oss fick Nicke en Bondelid skjorta+ t-shirt, sen har han fått Amarone vin och goda ostar och kex av sina föräldrar och så kom det ett blomsterbud med fina blommor från hans kollegor.
Nu, åter till matlagningen!
P&K
On-to ledig, lite möte på fredag sedan ledig resten av dagen. Sen jobbar jag helg igen. Blä.
Nåt mer som är blä är att jag tydligen måste gå upp och jobba heltid över sommaren! Trippelblä!
Inte helt frivilligt ska sägas.
Jaja, så är det iallafall.
Idag fyller iallafall världens händigaste IT-konsult år ( = min man såklart), snart hägrar 40-års krisen runt hörnet.... ;)
Så just nu håller jag på att förbereda kvällens tre-rätters middag. Lite barnanpassad eftersom vi nu under 4 dagar har barnens kusin på besök.
Så till förrätt blir det en klassisk Toast Skagen, varmrätt: kycklingfileér med svampsås och ungsrostade småpotatisar och till efterrätt blir det marängsviss med färska jordgubbar och hemmagjord chokladsås.
Chokladsåsen is to die for.... Lite salt är hemligheten bakom den, bryter av så gott mot allt det söta!
Av oss fick Nicke en Bondelid skjorta+ t-shirt, sen har han fått Amarone vin och goda ostar och kex av sina föräldrar och så kom det ett blomsterbud med fina blommor från hans kollegor.
Nu, åter till matlagningen!
P&K
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar