Vill tipsa om en supergod gratäng, vegetarisk förstås. Jättegod att ha till grillat eller att äta enbart med en sallad till.
Getostlasagne
100 gram soltorkade tomater i lag (finhackade)
3 dl creme fraiche
200 gram getost
2 1/2 dl mjölk/grädde
2 msk grovt hackad färsk basilika eller timjan (eller båda)
salt och peppar
Blanda allt i en bytta och varava med lasagneplattorna och in i ugnen i 200 grader till den är färdig. 10-15 minuter.
Sist jag gjorde den hade jag färsk bladspenat i också och lite parmesan. Gott!!!
Nu blir det filmmys i soffan för imorgon är det jobb igen för mig!
P&K
Getostlasagne
100 gram soltorkade tomater i lag (finhackade)
3 dl creme fraiche
200 gram getost
2 1/2 dl mjölk/grädde
2 msk grovt hackad färsk basilika eller timjan (eller båda)
salt och peppar
Blanda allt i en bytta och varava med lasagneplattorna och in i ugnen i 200 grader till den är färdig. 10-15 minuter.
Sist jag gjorde den hade jag färsk bladspenat i också och lite parmesan. Gott!!!
Nu blir det filmmys i soffan för imorgon är det jobb igen för mig!
P&K
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar