Vegetarisk lasagne med mozzarella
Den här lasagnen gjorde jag igår, den var verkligen supergod!
Testa!
Ljuvligt god!
Ingredienser (4 portioner/st.)
körsbärstomater | |
bladspenat | |
större charlottenlök | |
vitlöksklyftor | |
champinjoner | |
creme fraiche | |
keso (naturell eller med smak) | |
Kvibille ädelost | |
Mozzarella | |
färska pastaplattor |
Gör så här
- Stek lök, svamp (kan använda vilken svamp man vill), spenat, tomater och vitlök var för sig och lägg i en bunke.
- Smula ner halva mozzarellan och ädelosten.
- Rör ner creme fraiche och keso bland ingredienserna.
- Varva fyllningen med färska pastaplattor, avsluta med fyllning högst upp. Lägg på resterande av mozzarellan. Grädda i ugnen på 200 g i 20 min.
P&K
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar